Skuld och gröna skogar

Skuld och gröna skogar

Världens första allsångsdeckare

Visst är vi väl många som älskar att sjunga allsång om sommaren. På Skansen, på Liseberg och i Knarrhults hembygdsgård. Och visst är vi lika många som gillar att ägna semestern åt mordgåtor. I böcker, på TV och ihop med Leif G W Persson. Sedan finns förstås dom, som tycker att allsång är mördande tråkigt! Dom är speciellt välkomna till oss.

”Skuld och gröna skogar” är nämligen världens första allsångsdeckare. Den skulle också kunna heta: ”Sjung om du törs!” Vår föreställning handlar inte bara om en helknasig mordhistoria, utan också om att tillsammans med oss, klämma i för kung och fosterland - och sjunga allsång!

Monica Forsberg och Peter Flack har hittat på en närmast olöslig, men skrattframkallande intrig. Handlingen utspelar sig på 50-talet i Sverige. Troligen 1958, eftersom det pratas om Fotbolls-VM och kvinnliga präster.

Sångerna som vi ska sjunga allihopa tillsammans, är också välkända för alla er som var med då. Och var ni inte med då, så kan ni dom i alla fall. Och om ni inte kan dom i alla fall, så får ni ett litet häfte med alla texter.

Premiär är det på Sjöängen i Askersund lördagen den 30 juni.

TEATER_POSTER3
SKULD_LOGO

”Ingen kommer undan!”, det läser man ju i varje spänningsroman. ”Inte ni heller - det kan jag ta gift på!

I rollistan hittar vi, (så länge dom nu lever): Hasse Andersson, Monica Forsberg, Marie Kühler, Peter Flack, Peter Kjellström, Amanda Flack och en ganska så brottsbenägen orkester.

Hoppas ni vill komma till oss. Utan publik, är det ju så att säga ”dö-fött”.

Preliminära speldatum

Lördag 30/6 Sjöängen, Askersund
Söndag 1/7 Sjöängen, Askersund

Tisdag 3/7 Knutsbol, Degerfors
Onsdag 4/7 Knutsbol, Degerfors

Torsdag 5/7 Brevens Bruk
Fredag 6/7 Brevens Bruk

Lördag 11/8 Valjeviken, Sölvesborg
Söndag 12/8 Valjeviken, Sölvesborg

Lördag 18/8 Grevieparken, Båstad

TEATER_LOGO

Biljetter till dom flesta spelplatser släpps i början på Januari 2018!

Comments are closed.